Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ O nikom a o všech, závidím tu vyjadřovací schopnost; i větu o jednom slově! Já, jsa myšlenkami naplněn, upadám do dlouhých souvětí; no zcela lidsky závidím.;-):-)

P.S.

A ten Husák nakonec....R^

3 0
možnosti

T90o11m85á18š 33G94a11y94e11r

23. 11. 2016 10:33

R^ ... a Nerýmovaná Jana Wericha je přímo skvělá !!;-)

3 0
možnosti

Nevím, jestli je u nás ohrožená demokracie, ale jestli je, tak jí do toho ohrožení dostali pravě ti "demokrati", kteří lidu kázali vodu a sami chlastali víno po sudech.

Myslím, že zatím u nás demokracie ohrožená není, ale je potřeba dávat bacha. U sousedů už nerespektují rozhodnutí ústavního soudu, jinde zase likvidují nezávislý tisk. :-/

3 1
možnosti

T54o29m61á87š 70G60a59y21e15r

23. 11. 2016 10:17

Omlouvám se za minus, psáno na malém tabletu....:-)

2 0
možnosti
Foto

Já se musím politizování vyhýbat, neb bych z toho onemocnělR^ a prohloubily by se mi vrásky. Hezký den, přátele, kdož jimi jste!

4 0
možnosti

R^ Říkají ohrožená demokracie.... Ne, ohroženy jsou jejich lži, kterým říkají politická korektnost.... Oni ve skutečnosti mají strach z demokracie - tedy z vůle lidí!

6 0
možnosti
Foto

Jirko, je humorné pozorovat mnohé hlásače oné jediné a správné cesty, v mnohém mi mnozí připomínají zapálené soudruhy a svazáky. Ono kdyby se člověk podíval do jejich rodin, to by jsme se mnohdy divili. Navíc a to je podstatné je nemalá skupina, na kterou platí onen citát: „Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem oněčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném.“ R^

6 0
možnosti

Mezi lidmi jsou Návistníci Nenávistníci (obé militantní) a pak Prostředníci, kteří jsou nenáviděni z obou stran militantního spektra za svou nezařaditelnost.

Ještě že mají dostatek mýdla, aby si nebo nám mohli mýt hlavy. Ještě že si je (zatím) díky mýdlu, nestínají navzájem :-)

Pěkný den vinšuju :-)

3 0
možnosti
Foto

Jani, mnozí navíc spotřebují obrovskou zásobu lubrikačního gelu. Paradoxně neřeší do čeho lezou, ale jsou štastní, že lezou.:-)

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik