Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na začátku bylo TICHO. Ale pak přišel Velký Pšouk a od té doby je tu pořád kravál.

2 0
možnosti
Foto

Jojo.Je Vás cejtit. A nejen Vás

0 0
možnosti
MM

Tento blog může opravdu pochopit jen tvor s IQ houpacího koně, který upozadí první signální.

Hezký celý den i večer i noc i ráno, strávený v činorodém ruchu.

4 0
možnosti
Foto

Inu, nemůže. Což jste i Vy, a nikoli sám, až ,,činnorodě", potvrdil

1 0
možnosti
Foto

Já sice chápu, že k zemědělství ve kterém Babiš podniká, patří i žumpa, proč ale Babiš potřeboval tak velikou zumpu jako Mafra, kterou neustále plnili uvědomělí propagandisté, kteří si říkali redaktoři, je záhadou. Asi později poznal, že ji nestačí vyvážet a tak ji prodal.

0 0
možnosti
Foto

Asi jste dones nepochopil, a zdaleka ne sám, co je to kapitalizmus bez ,,přívlastků", A JAK FUNGUJE

0 0
možnosti
Foto

Pane Jiroudka, to, že Babiš již definitivně není vlastníkem Mafry opravdu nějak vyšumělo a tuto informaci jsem zaregistroval až od vás. To, že svůj článek napasujete na ticho Karla Trčálka jsem taky nakonec pochopil. Jenže váš blog se nedá číst. Je to hrozná slátanina ve které je velmi těžké se orientovat. Vaše vymyšlená a zkomolená slova mi připomínají období základní školy, když jsme se dozvěděli, že nějací myslitelé chtěli nahradit nečesky znějící slova slovy jinými. Např. čistonosoplena.

6 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek, navíc až solidní. To, co se někomu jeví jako slátanina je i otázkou, čemu kdo v mých blozích dá ,,přednost". Asi to vyžaduje více uplatnit i své synapse, a trochu ,,upozadit" svou ,,první signální". Totéž platí i o mnou ,,používaných" slovech. Některá jsou i parodií třeba I na ,,staročeštinu", a kdo má alespoń ,,nějaké" vzdělání a cosi i načteno, mohl by to nejen vnímat, ale i pochopit.

1 0
možnosti
Foto

Fakt na tohle nemám. Prostě to nechápu. Ale chápu že budu asi označen za neinteligentního. Asi nějak blogovědiskusně, či podobně. Prostě to nedávám.

7 0
možnosti
Foto

Ivo, promiňte, ale s dovolením, když Vám to smázli, tak to zopakuji. Tady je z těch smazaných příspěvku ticho až k zešílení.

6 0
možnosti
Foto

Kdo maže, ten jede! I pan autor blogu.

1 0
možnosti
Foto

Fíha, tady to ale mizí, to nebyl robot. Ty nejvtipnější příspěvky jsou pryč, škoda, že? Jiří?

3 0
možnosti
Foto

Odporná konkurence, tak musí pryč!

1 0
možnosti
Foto

Tak pro všechny ,,jasnozřivé". Že si ,,mistr" Tr(t)čálek DAL DVA DNY PAUZU, TO JE VIDĚT, ŽE. Že jsem onu jeho pauzu dal do souvislosti s prodejem Mafry, to je toliko nadsázka. Že k onomu kšeftu došlo, to asi mnohým uniklo, což mně ani nepřekvapuje. Že ,,parodoval", RESP.AŽ CIZOPASIL na mém předchozím blogu, na to si stačí onen můj blog přečíst i si vyslechnout mnou do něj vloženou písničku. A tento můj blog je především o prodeji Mafry! A proto i zde jsem vložil písničku o kšeftu.. A na závěr: že asi mnohým funguje toliko první signální, to mně vskutku nepřekvapuje Pápá

0 0
možnosti
Foto

Božínku, to muselo dát práce

5 2
možnosti
Foto

Ano, Jiří, správně, umíte to skvěle, ukázat jinam

3 1
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik