Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^Díky Jiří za připomenutí té události, včetně pozdější životní “cesty” či bloudění MR.;

1 0
možnosti

Pokud si dobře pamatuji, tak to bylo v každém případě velké "haló". Rozvířil stojaté vody. A pokud je pravda, co píšete o dalším jeho životě, tak se dá říct, že byl pěkný dobrodruh.

1 0
možnosti
Foto

;-) Takovej W. Assange, ovšem své doby;-) Jinak Stern, cosi jako pozdji i Blesk u nás, si nenechal nic ujít. Již v dobách A.C. Springera;-)

0 0
možnosti
VV

Netusim odkud jste ziskaval vase informace, ale jsem presvedcenz pri nekolika prekladech doslo k silnemu zkresleni,. Mathias Rust ac devatenactilety nebyl tak hloupy jak ho predsatavujete a celou tu dobu letu nad sovetskym uzemim letel nizko nad zemi, takze ho radary nemohly zachytit. Protoze si ho nikdo nevsim, bylo nasledovne propusteno mnoho sovetskych generalu ze sluzby. Uz to, ze pristal prmo na Rudem namesti bylo pro sovetskou verchusku nepredstavitelne, i kdyz uz se nachazela na zacatku perestrojky.

A Mathias Rust, byl idealista predstavujici si, ze svym cinem zachrani svetovy mir.

Tot vse. Dovedu si predstavit jak u si chystate podle vas nevyvratitelne argumenty promo ze sovetskyh zdroju, ale dekuji, nemam zajem na nekonecne diskusi.

1 1
možnosti
Foto

Jste opět až jednička;-D Tedy skoro:-P Rust na Ruém náměstí nepřistál!A kdybste vskutku pozorně četl článek, i si přehrál video, nemusel byste se tak usilovně snažit se etablovat:-P Vaše arguemNny o o sovět. zdrojích ovšem též dokládají Vaše ,,kvality":-P Či, že by i Deutsche Welle TV byla řízena Moskvou?;-D

1 0
možnosti
LJ

Mám takový dojem, že při přistávání byl na zemi policista znalý práce na letišti a rukama ho naváděl na přistání. v každém případě měl více štěstí než rozumu.

0 0
možnosti
Foto

Domněkám, až spekulacím se nelze vyhnout. Zda to bylo až tak, jak uvádíte, to bych si nedovolil tvrdit. Ovšem, že by šlo o ..spontánní akci" jedince, o tom asi pochybovat lze;-) Ona akce ovšem měla svůj, a to nemalý význam v tehdejší doběR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik