Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Všechno, co jsem kdy četl od Klause ml, ukazuje na jedinou věc - ten člověk je klasický radikál, navíc silně hladový po moci. V některých věcech s ním souhlasím, ale tohle fakt není žádný konzervativec, který navrhuje rozumné reformy, ale člověk, co vede rozzuřený dav. Proč asi píše své komentáře hlavně na Novinky? Člověk, který udělá cokoliv a spojí se s každým, jen aby se dostal k moci. V obém je hodně blízký Babišovi a Okamurovi. Potom si stačí jeho názory srovnat s Fialou - je to příjemný rozdíl. Klaus chce mít z ODS druhou SPD na straně Babiše, ale já se toho tolik nebojím, protože se nejspíš brzo sám odrovná, nějakým klasickým klausovským prohlášením, po kterém ztratí šance...

2 0
možnosti
Foto

Po moci jsou hladoví všichni. A proto se o ní tolik rvou. Bez ohledu na cokoli a kohokoli. Uhlazenost ,,školometa" je též jenom dobře skrývaná touha po moci. Je dobré sledovat kdo a proč si jej do čela ,,jeho" partaje vybral. Jeho oblíbená fráze ,,zatímco my" též ,,cosi" vypovídá;-)

1 0
možnosti
Foto

O kadeřnictví v kočárkárně vím. Ve třináctipatrovém věžáku u kamaráda! R^:-) Jirko, přeji povedený den!

1 0
možnosti
MB

Často se opomíjí jedna podstatná věc - Existence sociálního státu ! Dobrá, byť drahá věc, nicméně přivyklo se. Sociální stát i nechtěným způsobem nahrazuje rodinu - pak úbytek % KDU, podobně poškodil ČSSD a KSČm = v podstatě staví to role archa, zcela nepotřebné strany ! Ty historicko pra boje o sociální existenci jsou v pozadí. Viz přechod voličů k Hnutí Ano. Předčasné volby nebudou - nikdo nemá zájem a ani prostředky. Nějaká Vláda vznikne - není problém, od menšinové - poslanci odejdou před hlasováním - po úřednickou. K panice není sebemenší důvod ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Nejde o paniku. Jenom o čas. A nejen kvůli rozpočtu. Potřebu tzv. sociál. smíru uznávají všichni. Děs těch, kteří ztratili klíčová ministerstva i vztek mnohých z těch, kteří by je měli rádi pod palcem, je zřejmý. Jde vskutku o mnoho, až o všechno ;-)

1 0
možnosti

Už je to trapné, ale skoro to vypadá na výzvu Nežvanit a makat!

(souhlasím s Vámi, pane Jiroudku)

3 0
možnosti
Foto

Jako že najednou jsou vám dobří i ti konšelé, na které jste stále nedával?

2 1
možnosti
Foto

Už zase Vám můj blog Vaše hlava nebere, že. Inu, co se dá dělat. Nakonec, i banány jsou chuti mdlé;-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik