Diskuse

Volby = byznys

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří, z řady věcí se mi nedělá dobře, tož je tedy komentuji minimálně k uchování duševního zdraví R^

1 0
možnosti
MB

Seriozně - Ano, je tomu tak a v jistém smyslu jde o výdaj Kč na podporu demokracie. Při bližším rozboru pak nelze nevidět živnost ! Pak i pokus o zřízení 31 Živnostenských listů ! Profil protřelých harcovníků, Bobošíková a teta Volfová, umný Vítek Bárta stále stojící v zádech nějaké podivnosti. K tomu celoživotně řádně nepracující tajemník OV KSČ s. Veleba-rarita, vystačí s tím, že stále někoho velebí ! Zbytečně, je pak vytýkat B.Sobotkovi jeho přechod ze školy - protože je zde Kateřina Konečná za KSČm ! Na tu ale opravdu - nikdo nemá ! Mladé děvče ze zarudlé, tedy poraženecké rodiny ! Bez 1 hod, řádně odpracované činnosti z fabriky - přímo vstupuje do Brusele ! Fantastická mzda + doživotní důchodové zajištění ! Levicové děvče je moudré - nic nenechává náhodě ! Jistí se tedy sňatkem s úspěšným kapitalistou ! I legendární, Jiří Paroubek musí čumět - No přátelé, řekněme si upřímně, kdo na ní v lastně má !? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Též seriozně. Seznam Vámi uvedených je poněkud krátký. A o těch, kteří, ač nesedí v seslích politiků, a mnohé, až vše, velice ovlivńují, ani nemluvě. Nakonec, každá živnost má i své zákazníky, z nichž mnozí jsou i jejími ,,tichými" společníky, mnohdy i zakladateli;-)

1 0
možnosti
TG

T38o23m59á15š 64G63a59y28e76r

14. 10. 2017 19:10

R^Vidím, že politici nás přijdou ještě dráž, než jsem si myslel. Jsou to zkrátka vykukové za všechny prachy...!

2 0
možnosti
Foto

R^ O prachy jde vždy až v první řadě;-)

0 0
možnosti
Foto

S tím dr Housem to moc nevyšlo, protože audio stopa je z úplně jiného seriálu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

S dr. Housem to naopak klaplo, neb je ,,tak trochu" i k tématu, vč. ,,onoho péeska". A jak vidno, funguje;-) A jinak, je to ze stále téhož seriálu:-)

0 0
možnosti
AR

Číselné údaje o peněžních výdajích státu jsou dobré, ale vize do našeho budoucna je mizerná.

0 0
možnosti
Foto

,,Vize" přenechávám ,,fundovaným vizionářům", predikce vývoje je pak též spíše o ,,kříštˇálových koulích", potažmo až kyvadélkách siderických. Zatím je snad jistota jediná. Sto jedna stačit nebude;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,56
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik