Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na co mozek, když mají Gůgl. To slyším neustále.;-DR^

1 0
možnosti

R^Je možné "pokrok" zastavit ...? Jaká by se asi musela stát katastrofa, aby proměnila lidské uvažování. Bohužel i Orwell může být lehce překonám. Právě díky technologiím....

:-)Srdečně zdravím!

2 0
možnosti
Foto

:-)I ode mne s pozdravemR^

2 0
možnosti

p. Jiroudek zdravím !

Rád navštěvuji Vaše blogy - jsou i těžké, "Sám mám s písemnou prací pak co dělat" ... :-) Před časem tady bylo pojednání o Šifře Leonadra. Tam byla krásná replika - faráře + moderního člověka. "Vy, žijete v minulosti, technika nastupuje, viz doba mobilů a počítačů. S někým hovořím, on je za oceánem" ... Farář pravil - "No to je bezesporu pravda, ale lidé tím vším - Mají k sobě blíže" ... ? :-)

3 0
možnosti
Foto

Dík za pozdrav, ode mne pak dttoR^ Moje ,,díla", jsou dosti ,,svérázná, mnohdy se značnou nadsázkou, často i dosti ironická;-) Mnohdy se tak i tím bavím, vč.toho, že se občas i ,,někdo" nachytá. Témat je ,,nepřeberně";-) To ,,zkracování vzdáleností" je pravda. Není na škodu. Nikdy však nemůže plnohodnotně nahradit osob. kontakt. Mezi lidmi, co si mají opravdu ,,co říct" jej jistě částečně mohou nahradit. Dříve byl leckomu daleko milejší dopis a zase i čekání a těšení se na odpovědˇ. I to dost pominulo. Inu, také ,,pokrok";-)

P.S.: v mých článcích jsem nikdy nepsal ani nepíši jen takto, ale na mnoho ,,způsobů i témat. Ale. Nežiji tím. Je to jen malý minidoplněk, a nejen mého života. Mám jej stále daleko bohatší, a to ve všech(!) směrech:-) Takže, zatímR^

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

A řidič už nebude mít v autě volant, slovy bude autu rozkazovat nebo si naprogramuje cíl a dá si šlofíčka. Zdravím Tě, Jirkovej!R^R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Snad jen votázka, kdo koho bude programovat, natož rozkazovat. Obávám se, že ten řidič nemusí bejt ani ten poslední, co do toho bude smět ,,kecat";-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS