Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Z temnoty může vzejít i světlo, pokud najdou se ty správné oči, Jiří...

Při skutečných průsšvizích teprve pod tlakem leze na světlo co v kom je a dobří se semknou a drží při sobě, špatní odpadnou... nelámala bych ještě hůl :-)

1 0
možnosti
Foto

Ani já jí nelámu. Jen hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená;-)

1 0
možnosti
Foto

Ani se mi nechce věřit že už je to tolik let. I to je šílené jak to utíká R^R^

2 0
možnosti
Foto

dnes máte ode mne karmu a R^

1 0
možnosti
MB

Ano, rádo se zapomíná ! Kdyby byl položen běžný dotaz na 11.09, asi by byla odpověď - "Co to - bude volno, nějaký nový státní svátek" ? ... Nevím, asi k tomu mají sloužit moudří, stále po vlasti cestující připominatelé . Těžko hodnotit, pak neuslyšíme nic, ani k výročí okupace 08/1968 - asi to bylo dávno ... Mrakodrapy - to zase bylo daleko ... Není ale vše špatné ! Zase se dozvíme, jak má být konstruován správný kotel Vítkovic, aby řádně spaloval uhlí ! Gumárna, zase patří k letišti ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, máme se tak jako nikdy jindy. To slyšíme dnes a denně. A že nic neztrácíme? Hlavně, že se máme dobře, ale máme se fakt lépe?

2 0
možnosti
Foto

Co člověk, to názor,ale i,,názor". Kontinuita dějů a vazeb v prostoru i čase. Tam ,,někde" je pravda. Často ovšem prezentovaná způsobem ,,nehodící se škrtněte".

2 0
možnosti

Prý "na to" už umřely stovky lidí.

(horší než Černobyl ... a tam aspoň rostou půlmetrové hříbky)

0 0
možnosti
TG

R^ Díky za připomenutí. Je to zvláštní a smrtelně nebezpečné, jak zapomínáme. Jsem doma, od rána v rozhlase ani drobná zmínka toho děsivého a chmurného dne.... Tiše přivykáme všem těm hrůzám ve světě, co následovaly.... A jak se potom můžeme účinně bránit tomu, co za dveřmi probíhá.... Titanic sebevědomě pluje a orchestr k tomu svižně hraje....:-(

3 0
možnosti
MD

Islam je skutecne hluboce lidske a nasledovanihodne nabozenstvi (ideologie ?) jez cini cloveka lepsim. Tedy alespon ono to tvrdi a s nim mnozi vzdelani a inteligentni lide v Evrope. Jakozto tvrzeni muze byt i v jeho odevzdanem prijimani.

2 0
možnosti
Foto

Ano. Každá ,,nosná idea" má ,,nepřebernou škálu" využití. K čemukoli:-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS