Diskuse

Pověste ho vejš!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Robejšku, nesouhlasím!

Proč přímá demokracie nestojí výš než zastupitelská? Protože existuje řada utajených skutečností, se kterými obyčejný volič není seznámen. Proto kvalita rozhodnutí může být v určitých věcech zpochybnitelná! A v době dobře fungujících desinformačních serverů u nás, kterýmžto "svobodným" zprávám věří 15-20% populace je přímá demokracie obzvláště riskantní!

:-)

0 0
možnosti
Foto

O tom diskutujte s panem Robejškem a nikoli s autorem tohoto článku. Pokud byste si článek pozorně přečetl, a to celý, vč. autorova vyjádření, možná jste si mohl pár řádků ušetřit. Ono meritem tohoto článku není ani ,,písnička", ale ani pan Robejšek, ani cokoli jiného. ,,Jenom cosi" o demokracii a jejím zákl. pilíři. čili o svobodných volbách s jasnou narážkou na ,,běžné manipulace" s cílem ovlivnit myšlení i jednání lidí! Jinak Vás zdravímR^

0 0
možnosti
Foto

Jirko, zejména poslední věty do kamene vytesatiR^

1 0
možnosti
Foto

To by asi nešlo Pavle. Pak by to byly zase akorát ,,zvěčnělé fráze". Je to spíše v hlavě a o pochopení toho, co se nazývá demokracií. ZdravímR^ Jirka;-)

1 0
možnosti
Foto

Ten pán slušně artikuloval, text pod ním ani nemusel být, vlastně ano, článek si mohl otevřít třeba hluchý,to mě napadlo až teď. Jirko, spokojené žití! R^R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Poděkování panu Jiřímu H. za velkou louži. Měl jste pravdu. Je vidět, že jste nezapomnělR^ Opravil jsem;-)

0 0
možnosti
Foto

Gottwaldův úsměv

Otto Jezek, Mladá fronta, 14. 6. 1951

Když jsme si v dílně pověsili

Gottwaldův obraz nad svůj stůl,

jako by utajené síly,

věřte si nebo nevěřte,

se v každém náhle probudily.

...

Jak usmívá se ten náš milý,

v hukotu naší továrny!

Až někdy myslíváte chvíli, věřte si nebo nevěřte, že jeho oči promluvily. Gottwaldův úsměv vyrovnaný nám v dílně svítí nad stolem. Chválíte naše smělé plány? Věřte si nebo nevěřte, ty všechny budou překonány!

2 0
možnosti
Foto

;-DDost dobrá recitace s Vaším obvyklým až plamenným zápalem. Je vidět, že Vás v údolí dutých hlav správně vychovali:-P Ale Vaše oblíbené básničky raději prezentujte na Vašem blogu a pozdravujte všechny šůmany ve Vaší squadře:-P

1 2
možnosti
TG

R^ Pověste ho vejš, ať se houpá..., a zase bude klid na práci....!

1 0
možnosti
Foto

Majakovskij by blednul závistí....

0 0
možnosti
Foto

Tak ho politujte i pozdravujte, pí MájakovskáR^ Těší mě, že se Vám článek líbil:-P

0 0
možnosti
MB

Já Vám rozumím, jdete na to zpříma ... Stále si myslím, že vlivem 2 generačního vymývání mozků, (41 let), to ještě není možné. Viz. Švýcarsko s ranní, osamocenou bedýnkou zeleniny u cesty - večer prázná, ale nedotknutá tržba leží na jejím dně ... Taky máme výsledky - Ideje a dotační tržby jsou na dně ... Pijme Whisky ! - Dneska už mně fóry ňák nejdou přes pysky ... Ta bedýnka se může i hodit ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

R^ P.S.: POSTŘEHNĚTE, KDO VÁS TAKÉ ,,POCHOPIL";-)

1 0
možnosti
Foto

Ta písnička je známá a dokonce snad jedna z nejznámějších od Michala Tučného. My si jí kdysi dávno upravili a zpívali " pověste je vejš "

2 0
možnosti
Foto

To já samozřejmě vím, A myslím, že jde o převzatou country píseń ,,odkudsi odjinud". Jde o mou nadsázku, pro kterou jsem si ZLOMEK textu ,,poněkud" upravil s cílem ,,satirickým";-)

1 0
možnosti