Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Každá strana svého milionáře, nebo Altnera R^.

Značka kupte si nás ;-D

2 0
možnosti
Foto

I zesnulý Altner byl spíše marginálií. Nakonec i Babiš sponzroval leckterou partaj, socdem. nevyjímaje, než sám v vstoupil ofic. jako persona do politiky. O neexistujících ,,dárcích", jako Lájoš Báč u jiných, ani nemluvě. A všechny partaje, vč. kom i podnikají prostřednictvím svých i cizích ,,praček". A lobbing, ...;-) Jak pravil pan ,,čistý" Petr N.: To je jen takový klasic. politic.DEAL. Ty pomůžeš mně, já zase tobě":-P A Karel Sch. s úsměvem do kamery: ,,Názory rozdělují, koryta spojují;-D

2 0
možnosti
TG

R^Tak tohle se mi moc líbí, co jsi napsal!:

"Co tak děsí současné tzv. tradiční politic. strany. Nejspíše to, co ony samy stále praktikují. Užití kapitálu, a to jak zprostředkovaně, tak i přímo. Ovšem přímý a otevřený vstup představitelů silného kapitálu do politiky berou jako své přímé ohrožení."

Jen bych jen dodal, zvlášť v okamžiku, kdy se jim nedaří.

2 1
možnosti
Foto

Jiří, děkuji Ti za INFO! Dnes se vše zkracuje. Vadí mi hlavně zkracování ŽIVOTA R^R^ Pokud by se to TEJKALO politiky, vůbec by mi to nevadilo. Hezkou neděli - a nejen TU!

2 1
možnosti
Foto

R^ Hlavně si politikou nezkracujme život! A zdravím mocR^

1 0
možnosti
MB

Kdo má vlastně do politiky vstupovat ? Mladí - staří, chudobní - bohatí a z jakých popudů, pak vlastně ? Cesta úctyhodného starosty malé obce ? Nebo digi foto s někým na plakátu ... Vznik super živnosti, navíc s ochranou imunity . Zklamání, skandály ... TEDY, nová naděje - miliardoví mesiášové ... Neloupí - legálně využívají své převahy, čerpají dotace a informace. Na konci všeho je opět jejich profit ... Ideje přetaveny v kapitál. ... Následně úplné zmatení ! D.Rath buší do pultíku, aby večer loupil pro sebe a fondy ČSSD. A.Babiš buší do okolí, aby v objemu příjmu dotací - po odvodu nutného byl 28 mil. Kč stále v plusu - (nesmírně drahá, národní hračka , že ano) ! Zkrachovalá KSČ si přidá "m" a slibuje, že napraví to, co 40 let devastovala. Stále se usiluje o slunce - stále , jsou zde naděje toho již čistého - stále přichází zatmění ! Na obzoru, je schránka nadějí - volební urna ! . Vkládejme tedy svá psaníčka, uvidíme, jaké podzimní slunce ozáří náš obzor ! :-)

"Poštovní schránka na rohu ulice, to není nějaká lecjaká věc.

Kvete modře, lidé si jí váží velice, svěřují se jí docela,

psaníčka do ní házejí ze dvou stran, z jedné smutná a z druhé veselá" ...

2 0
možnosti
Foto

Chce to systémovou změnu, že až nějaká nová vzniklá strana získá alespoň pět procent mandátů na nižší úrovni, může teprve pak se ucházet o hlasy voličů na vyšší úrovni.

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,56
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik