Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento den slaví narozeniny také Pepík Fousek (78) z Kladna. I ve svém věku dokáže vyloudit úsměv ještě starším lidem, a to apoliticky. Záslužná činnost.U Tebe, Jiří, mu s dovolením gratuluji a přeji dobré zdraví, a Tobě též i když datum tvých neznám, ber to dodatečně!!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky a též zdravím převeliceR^

0 0
možnosti
MK

M70i68l34a87n 35K36e19s41l

12. 3. 2017 14:34

Jak jsem se dočetl tak nás NATO chrání před hrozbami vnějších nepřátel.Kdo jsou ti naši vnější nepřátelé?To nechce nikdo na plnou hubu říci.Vyjdeme li však z toho,že naši vojáci cvičí kopání okopů pro ležící střelce na hranicích Litva -Rusko,tak jsou to zřejmě Rusové.Proč máme z Rusů takový vítr? Vždyť podle Wikipedie dává NATO, včetně USA ,na zbrojení 70% z částky,kterou dává celý svět.Na zbytek světa, včetně Číny a Ruska,zbývá 30%.Odhadneme li,že zbytek světa bez Číny a Ruska utratí za zbraně 5% .Potom Čína a Rusko dávají dohromady na zbrojení 25%.Čína prý utratí za zbraně dvakrát tolik co Rusová.Potom na Rusy z celkové částky,kterou celý svět dá na zbrojení, připadá cca 8%.NATO včetně USA 70%-Rusko 8%.I když je to nepřesný odhad, přece jen o něčem vypovídá.Nepřeháníme to s tím strašením.Nemyslím,že Rusové jsou sebevrazi,kteří by šli do předem ztracené války.Říkat,že dopadneme jako Krym.Česko třeba i s deseti radary a Krym s americkou základnou je přeci jenom velký rozdíl. Rusové tam jenom využili nabídku,kterou jsme jim z blbosti předložili.

2 2
možnosti
Foto

Jedna věc je realita, druhá, jak se co, kým a také proč prezentuje. Že to někteří černobíle vnímají, jiní pak i záměrně vědomě předkládají (oboustranně!),to je o ,,čemsi" jiném;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik