Nový prezident by s vládou zamíchat nemohl!

V rozhovoru pro Právo to připomněl ústavní právník Jan Kysela. Leccos z tohoto FAKTU(!) mnohým uniká. Jistě si to uvědomují i mnozí politici, sem tam, snad, i někteří občané, ač mnozí velice, velice neradi.  

 

  Oč nyní ve skutečnosti  opravdu (!)jde, to není až tak složité pochopit. Samozřejmě, že o moc, ale i úpornou snahu těch, kteří ve volbách neuspěli, a tak by rádi, a to jakýmkoli(!) způsobem změnili jejich výsledek k obrazu svému. A snaží se o to fest, a všemi(!) způsoby.

 Fakt, že to vše, mimo i jiných, vnímá, ale i předpokládal, a to dávno dopředu, i M.Z., je také více než nezpochybnitelný.  Ovšem i proto ona až histerie, u mnohých až těžká frustrace a vztek. A nejenom vůči M.Z., ale i těm, kteří to vše vnímají, pochopili i chápou, či si snad dokonce si někteří něco takového ,,dovolí" sdělit i ve ,,veřejném prostoru". Nakonec i proto se onen veřejný prostor až hemží, a to až na úrovni spíše tzv. ,,vykřičených domů". Někdo je nazývá úrovní čtvrté, či ještě nižší cen. skupiny hospodské, jiní až noblesou kavárenskou. Prdlajs lidičky! Realita je někde zcela jinde. Osobně nejen doufám,ale i vím že si to nejen já, ale i mnozí jiní uvědomují. J.A.J.
Jinak zde odkaz na v perexu citované vyjádření Dr. Kysely, viz:
https://www.novinky.cz/domaci/460317-novy-prezident-by-s-vladou-zamichat-nemohl-pripomnel-kysela.html
P.S.: tento článek není ani lobováním za kohokoli v nynější PŘÍMÉ a SVOBODNÉ prezidentské volbě. Jenom konstatováním faktů, ač chápu, že si jsou schopni mnozí ,,vykládat" tento článek po svém, atˇ už z jakýchkoli důvodů. Jinak jako vždy. Perte se a žerte se, i milujte se a množte se! Windffouss

Tak ,,pro chutˇ/nechutˇ":

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | středa 24.1.2018 15:38 | karma článku: 14,49 | přečteno: 461x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,47

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63