Pověste ho vejš!

Ále no ták. Tak se to nedělá. Nejdřív se musí vyvářet a prát, pak máchat, i několikrát, pak ždímat, taky nejlíp víckrát a teprve pak, pak přichází na řadu finále. Tedy to věšení. A může se dál ve velkým prádle pokračovat, no né.  

Slunce až pohaslo a před parlamentem dav. Dav rozhořčeně spravedlivých, v tvářích cejch očekávání a ,,lid zasvěcený" četl neúprosným hlasem rozsudek:
Pověste ho vejš, ať se houpá, pověste ho vejš, ať má dost,pověste ho vejš, ať se houpá,že tu byl nezvanej host.
Pověste ho, že byl jinej, že tu s náma dejchal stejnej vzduch pověste ho, že nebyl línej a tak trochu dobrodruh.
Pověste ho za EET, za kontrolní hlášení a i za ńáký to hnízdo,co nevyvolává nadšení. Za to, že neoplývá krásou a že měl snad i prachy rád, a že se uměl rvát, ale i smát. I Vám.
Do jeho snů radš čum jen z dáli, atˇ tě taky nepopálý.
Pověste ho za tu banku, v který nezruinoval svůj vklad, za to, že nikdy nevydržel jen na jednom místě stát. Pověste ho za tu jistou, který splnil i svůj slib, a že byl zarputilým optimistou, a tak dělal i spoustu chyb
Pověste ho, že  do falešnejch karet jinejm koukal,  a tím rušil jejich klid. A že dal přednost v politice toulkám, a že se oženil, a vůbec za to, že tady žil. A to, set sakra vůbec si moc dovolil!

 Na motivy jedné snad ani ne moc známé písničky k potěšení i ,,potěšení až orgastickému u leckterých", s chutí upravil ńákej Windffouss na VPC(vlast. písíčku). HOWGH!
(foto z tajných ověřených odposlechů ,,nezávislé" skupiny ,,Prazvláštního vyšetřování" und šumák Schuman c.o. ltd., NA KTERÉM JE ZACHYCENO NEZNÁMÉ INDIVIDUM, vyjadřující mnohým, že jsou vskutku JEDNIČKY, jakož rovněž i všem důležitým nulám!)

A na přiloženém videu nejde autorovi článku o to, kdo na něm je, ale o to, co říká! Tak nějak v ,,globálu".  A ještě ,,maličkost".  Autor článku tímto nemíní propagovat žádnou partaj, ani žádnou personu! Jsem jednoznačně příznivcem přímé demokracie v podobě SVOBODNÝCH VOLEB, kde by se každý měl SVOBODNĚ ROZHODOVAT PŘEDEVŠÍM SÁM ZA SEBE(!), atˇ se mu kdokoli(!) snaží nalít do hlavy cokoli! J.A.J.

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | čtvrtek 31.8.2017 23:26 | karma článku: 19,58 | přečteno: 703x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,47

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63