Jiří Jiroudek

I Ty Brute? Alles gute!

28. 05. 2017 3:27:23
Český vicepremiér Pavel Bělobrádek se začátkem června zúčastní sjezdu sudetoněmeckého sdružení v Augšpurku. Zatím(!) nejvýše postavený politik, který se sjezdu zúčastní. Loni se sjezdu zúčastnil ministr kultury Herman.

Ale jó. Gut fertig. Nakonec, KDU-ČSL her man Herman prej letos asi taky. Tak jakýpak s tím fraky. Dovezou i zdravici a zapijou to. V pivnici. Jak zvykem tam již nejen od dob Ádových jest. A prej zas dost fest. Letos pak krajanům obohatí, teda údajně, jejich sjezd i nějakými těmi propagačními materiály. Možná až i zadarmo. A snad ne ani nadarmo. Podepřem se vzájemně. A dojemně. Holáríó!

Investigativcům ze ,,zvláštní školy zvláštního vyšetřování", propojené asi i s firmou ,,Šídlo v pytli neutajíš"(potažmo i dalšími rádobyperoutkovci), se podařilo opatřit některé z těchto materiálů. Ne že by přímo ze spisů ,,různých", ač .... A taky kdo ví zač. A za kolik. Asi za tím byl zas i ńákej kolík. Či pikolík, a ani neobsluhoval angl.krále. Ale, jen tak dále! Zkrátka, alles gute! I všem ,,orang ute"(vysvětlivka: ORANG UTAN=lesní muž, zde v podobě genderově vyvážené!).

Zde pak ony vzorci. První podá Pavlik Bělobrádkojc, a druhej pak Daník Herman. Škoda, že tam bude chybět, třeba, taky, ńákej Zeman. Ale atˇ a atˇ je jako latˇ! Á ptoto hledˇ. Zde tu! Á tedˇ! Viz. OBBÉ:
Od Bělobrádka tento, viz.:

video //www.youtube.com/embed/BIUzT3BLxA4


A od Hermana i s dovětkem, daj-li alespoń oni strýčkovi medajli, pak tento, viz.:

video //www.youtube.com/embed/9T3ssAYa6qA


A na závěr ,,MALÁ" připomínka i k oné ,,obsluze", ve které je shrnuto mnohé, ne-li až takřka vše, viz.:

video //www.youtube.com/embed/5hcW2qJWtJM

Jó Herman, ten to kropil! A Fricek taky. Ale nejen oni. Bejvávalo. S pozdravem alles gute Windffouss.
P.S.: pokud je toto kompilačně sestavené dílo pro ,,někoho" příliš ,,na bednu", dovolím si připomenout hlášku z ,,knoflíkářů". Neřeš, nepřepínej(se)! Dále konstatuji, že tímto se neomlovám žádným ,,istům"ani jiným ,,pístům". Děkuji za pochopení. J.A.J.

Autor: Jiří Jiroudek | karma: 27.03 | přečteno: 962 ×
Poslední články autora