Takticko-strategické manévry Witch 2017

 Tak, jako každoročně, i letos se rozjíždí gigantické cvičení spojeneckých sil. Jako vždy, i letos má toto monstrózní cvičení řadu přívrženců, ač i odpůrci někteří se jistě najdou. 

 Vše pak je a i jistě bude, též jako vždy, pečlivě monitorováno, minimálně obou, ba až i, mnohostranně.
Staré pořekadlo praví, že ,,čistému vše čisté". Ovšem, z důvěrných, nejednou až zhůvěřilých zdrojů proslýchá se, že, např. Ne vše čisté je až tak čisté, mnohdy pak i nečisté je čisté. Atˇtak, či onak, jen jedno je jisté. Že leccos je mnohdy až nejisté. Však neštˇ! A atˇ to sviští! Po cvičišti!

A závěrem jedno z mouder jedné z knihy knih:  ,,Marmot pependit cum sit continuum, swish, swish audivit lignis cupressinis", resp. ,,The swastika hung up vertically, shrieked, screaming to hear the sallow". (Též v rýmu viz.:O.S./ Ferdův slabikář - ad litteram S)

Ještě jedno dokument. video z mnohých byvších cvičení, viz.:

Na závěr pro nás znalé. Jde pochopitelně o manévry, familiérně též přezdívané např. JAGA XYZ, aj inné. Á proto: 
Všem čarodějkám i čarodějnicím k jejich svátku vše nej. Atˇjde o ty malé a hodné, až po ty, co již ,,povyrostly" až do výšin závratných, nedej bóže i závrtných až, neřku-li až nedohledných.

P.S.: Warning! Ne každá bosorka musí na boso kráčeti, vznášeti se, či prostě jíti. Či naopak v křuskách velikosti pětačtiřicet obuta býti. I kotníček rozkošný, štíhlý, v lodičce úžasné, schopen nakopnouti kamsi. Ergo zepředu. A to pak. Radši ani nepovim. Tak bachacha! Windffouss

P.P.S.: Zítra svátek lásky, máj, tak netáhni kamsi v háj! Prací jej oslav, pamatuj! Jinak stínům nežaluj. Nebo alespoń tu pusu pod rozkvetlou třešní, či tak. Ale hlavně, vod srdce! J.A.J.

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | neděle 30.4.2017 14:08 | karma článku: 12,41 | přečteno: 397x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,47

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63