Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane J, konečně se objevují NUMERO, jaká si zasluhujeteR^:-)

1 0
možnosti

Ano, jsou to milí, a vítaní migranti!:-) U nás ještě rorýsi. Jsou taky moc primaR^

1 0
možnosti
JK

Máme hnízdo (teda my ne, to vlaštovky) v bývalé prádelně už řadu let, máma je nebožka už 25 let a to hnízdo tam měly už za jejího života. Tak před pěti lety byl problém s kočkami, při vylétávání mladých to byl horor, některá mláďata tu kočičí ostražitost nepřežila, takže jsme raději zavřeli dveře, aby nezahnízdili. Každý rok se vracely, vlaštovky, a i když už ty dveře byly otevřené, tak jen okoukly situaci a kam šly hnízdit, nevím. Letos se zase zadařilo . Už tam vlaštovička sedí... kočku až dvě máme stále (ta jedna je usedlá a druhá chodí občas), ale navíc máme boxera a ten si ten dvorek ohlídá.

Tak doufám, že se povede další generace, až dvě.

1 0
možnosti
TG

R^ Přidávám se a také srdečně vítám tyto milé migranty. Nejen za to poselství, co přináší...:-)

PS: tak na Broucích jsem se nějak zasekl. S nimi si naprosto vystačím...:-)

1 0
možnosti
Foto

Mně zas, Žorži, nejde v zahraničí votevřít tvoje BROUČÍ video. Jinak tato zajímavost. Dnes v Norimberku jela busem jedna známá paní z CZ zde provdána. Busák musel prudce na brzdy a vedle ní stojící muslim šel k zemi, nedržel se. Jemu pak nějak v letu vypadl na těle schovaný kalašnikov. Zřejmě to byl stydlivec, otevřenýma dveřma utekl i se svou hračkou. Ta paní se třásla dlouho a byla z toho tak zblblá, že to telefonovala synovi do Švajcu a ten prý aby to zavolal synovi našemu a ten zas aby to zavolal nám. Tady vidiš jak jednoho - jednu - může takový MUSLIM zblbnout. Zdravím celou vaši rodinu!R^

5 0
možnosti
Foto

Zdravím Horste. Moc.R^ A jináčej, FURT VE STŘEHU!Šak se z teho neposé.em!!

P.S.: ty videa sou všecky na Youtube. zadat pak stačí ,,mInuskule". Snad ti to pak pude. Jo, eště jeden blog sem dnes dal. Snad se ti bude líbit;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik