Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že Mynář nemá ani po roce bezpečnostní prověrku pokládám za průšvih.

Ale na druhé straně nepochopím, jak mohl mít bezpečnostní prověrku Karel Schwarzenberg, který obhajoval pouze svoje zájmy, zájmy USA a naši zemi přivedl do politické izolace (tedy do naprostého lokajství vůči USA).

0 0
možnosti

No nevím, ale mám takové tušení, že za komunistů se bez prověrky do funkce nikdo nedostal.

1 0
možnosti

R^, a tedy souhlas.

1 1
možnosti

K11a60r18e38l 18V85o78v10e28s

6. 12. 2014 15:36

No tak ji nemá. Schwarzenberg, když dělal kancléře, tak ji jistě měl už před nástupem do funkce!! Bylo to přání spolkového kancléře.:-)

1 1
možnosti

Vy děláte, jako kdyby si případný jiný prezident válel šunky na Hradě a nedělal nic. Tady tento nás kromě běžných aktivit navíc oblažuje sprostými hláškami, arogantními bonmoty, zesměšňováním významných událostí našich dějin a opileckými aférkami. :-P

3 2
možnosti
Foto

;-D Argumentace jak řemen, že. Taková až ,,masová". Skoro:-P

2 4
možnosti
Foto

Krom ekonomiky, by se prezident měl zabývat, a to si myslím že především, morálními a lidskými hodnotami. Měl by být dobrým reprezentantem naší země a jako vrcholný představitel naší země by měl dodržovat určitá pravidla etikety.

5 2
možnosti
Foto

Prezident se má zabývat vším, co se týká státu! A to činí.! Jak a proč je prezentován pouze ve špatném světle, na to se ptejte jiných. Že je ,,svůj" se mnohým třeba nelíbí. Jiní ho jako takového berou, včetně většiny jeho kolegů. Nebo je to vůbec nezajímá.;-)Jaké ,,šlichty" ze všeho ,,vaří" media, a také proč, či v čím zájmu, to je v článku zmíněno8-o:-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 12,57
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik