Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Trol, trotl, aj inné, obecně uznávané, až takměř dipl. tituly (remake mix)

Kde se lze s i s takovýmimi persónami potkat. No přece fšude. I v politice. Jinak, těžko kvantifikovat, kde a s kterými více. Snad už jen nějaké to heslo k tomu. Třeba i až obligátní: ,,více píce“.Pro všechny, a nejen pro dojnice.
Kuk

Slovo troll má více významů. Troll (severská mytologie) – bytost ze severských bájí · Troll (Středozemě) – literární postavy... V internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, vč. blogových autorů, ba až ,,tvůrců“. Zasílá , ale i tvoří a ,,vyvěšuje“ provokativní, hanlivé nebo irelevantní příspěvky, ba i blogy ...

 "Ein Trottel"- česky hovorově trotl- též hlupák, blbec, kreten, idiot, blb, pitomec, trulant, mamlas, bambula, trouba, ba  i notorický kverulant,....atd. Ve zkratce tedy asi tolik. Na druhou stranu se nejednou stává, že jsou takto, či podobně označováni i ti, kteří ,,někomu" příliš nekonvenují, či nejsou ,,naladěni" na tu jedině (zas jak dle koho) ,,správnou strunu", tudíž nebývají až bezvýhradně(!)souznějícími. Ale to nic, nejde o nic nového, a nejen na těchto stránkách.
 Je to skutečně děsné, strašné, ne-li až... Jeden si dá práci zpracovat svůj článek na blog, často ,,skoro“ na úrovni diplom. práce. Nešetří fakty i ,,fakty“, dá do toho div ne duši, emoce, znalosti mnohdy až bezbřehé a vyjádří se bez obalu o úrovni toho i onoho i oněch. Kolikrát jim to i ,,nandá“, aby viděli, že do toho i do nich vidí. Mnohdy najde i spoustu spřízněných duší. A vzájemně si notují. A najednou, BÁC! Kde se vzala, tu se vzala ,,trotlovina“. Tó teda. Člověk tu má o jinejch vědomosti, hodné zkušeného kádrováka/kádrováčky, pardon, personalisty, i až ,,kvalifikaného“ takměř psychologa, potažmo i až dálkového diagnostika, virologa, politika, ekonoma, kriminalisty, soudce nejméně lidového, či až ,,investigativce“, že. A najednou si nějakej takovej dovolí to až znevažovat. Ba nastojte! Semotamo kdos dovolí si aj přitakat! Vrchol! Někteří navíc si dovolí do blogů dát i odkazy a vysvětlení, kde a z čeho čerpali a co je co. O nářcích převozníků, nejednou ,,převezevších“ i sebe sama, či rádoby i post revolucionářích, ani nemluvě. Jakož i ,,světlonoších“, i ,,buřičích“ nemožno se nezmínit. Neuvěřitelné! Jak kdyby považovali jiné blogery a potenciální čtenáře za nějaké takové onné. A tak naskýtá se otázka. Mají tací vůbec právo psát blogy, vstupovat do tzv. diskuzí, či dokonce dovolit si to i ono číst? No číst - asi takhle. Kliknout na blog, popř. i karmu, to zas jo. To jim nikdo nezakazuje.         

  Á proto: Asi. ,,Padni komu padni! Tu polibek, tu div ne až rána pěstí. Pověsili by blogera, hned vedle trolla, ba i trotla. Na internetu . Ba i rádi někteří,  asi, i na náměstí“. Jenomže, kterej je kterej, že. Johoho! Asi jak pro koho.

No nic. Takže: Blogéři, diskutéři i takydškutéři všech zemí, spojte se! Či polibte si dědu. A k tomu admini nám dopomáhej! Hej!
A hlauně to zdraví. Zdraví Windffouss
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článeček včetně ,,spešl" FOTA je remake z vlastní autorovi tvorby (ze 4.1.14 George Anthony), potažmo i jeho další, jakož i předchozí, a na nejen toto téma. A je v podstatě ukázkou toho, že se na těchto stránkách mnoho nezměnilo. Tedy, ani málo.. Že se to vše o mnohé až ,,obohatilo", to taky ano. Jak autorsky, tak i ,,diskuzně", jakož i ,,výrazově". Jináčej, těžko kohokoli označit za pohádkové bytosti, obzvláště, jsou-li jenom z masa a kostí. A navíc, bývají až pohádkově křížení, když odmítají se, někdy i navzájem. a přitom, teda zároveń někteří nejednou až touží. Po sblížení. Alespoń virtuálním v této louži.  Hle. tam trolf, a jinde ba i eltraf se až plíží. Shrbeně vzpřímen. Asi ho bolí. Nejen v kebuli, ale i v kříži. Jak pravil kdys jeden už starší fotr. Žádnej elf, ba ani troll tu nejedou ani není. Asi. Když  už, tak, nejednou, kdoví, možná i , sem tam, nějakej ten trotl.

Ale to nic. Holt milujte se a množte, i perte se a žerte se. Dle libosti. Tak budˇ jak budˇ, dobrou chutˇ. I V DOBĚ NOVÉ. Dosti obohacené, tedy době kovidem až gravidní, čili době kovidové. A až přejde, pokud vůbec, co potom bude asi po ní. Kdo ví. Natož datum, a za kolik dní.

PS.: na závěr video. Není však o autorovi tohoto článku.

 

Autor: Jiří Jiroudek | pondělí 29.3.2021 23:45 | karma článku: 11,22 | přečteno: 292x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

Jo! BYLO! Sice i tamtamy něco šeptaly. Ale.. Dokonce prej i kteréhosi, snad prej i Varla, věřte / nevěřte, snad i na dva dny (nastojte!), TO ,,UMLČELO“

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92 | Přečteno: 534x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

Jistě, že i léčí. Jaképak o tom řeči. Ač kdejaký skřet až řve i o tom, že už i to ticho, je třeba umlčet. Však i tichou bolest lze jistě vykřičet.

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67 | Přečteno: 496x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Abonenti nejen na ,,linkách“ A.I., alébrž i sociál/asociál sítí

Kam ten svět se řítí? Laik žasne, odborník se se diví. A není divu, že mnozí na to až civí. Co s tím? Kýho výra! Snad neskončí to v riti.

17.1.2024 v 22:03 | Karma: 10,50 | Přečteno: 285x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Na tragickej život já sem pes !!!

Dnes až klasická hláška z TV seriálu. Někdo by jí mohl brát za až cynickou. Dtto např. i pořekadlo ,,co tě nezabije, to tě posílí“. Jak kým a proč, to je jistě individuální. Jak si to kdo dá do jakých souvislostí.

5.1.2024 v 19:07 | Karma: 9,68 | Přečteno: 336x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

Pamětníci vzpomenou, že říkávalo se tak, někdy i s dodatkem ,,prosím“, např.v pražských tramvajích průvodčím, kteří prodávali a ,,štípali“ pasažérům lístky. Možná trošku uniklo, že letos si to ,,přes“ dáme všichni.!

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63 | Přečteno: 490x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

ANALÝZA: Válečný kabinet se sype kvůli zájmům Netanjahua

20. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli Po protestu ministra obrany se přidal i člen válečného kabinetu Benjamin Ganc. Chtějí od Netanjahua...

Rušte dětská lůžka, vybízí pojišťovna špitály. Ve hře jsou denní stacionáře

20. května 2024

Premium Pediatrů je málo, dětských oddělení moc a ne všechna využita. Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP)...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik