Jiří Jiroudek

Dvaatřicet loupežníků

5. 09. 2017 11:29:52
Tedy skoro. Do této ,,karetní hry" jich je vloženo ,,jenom" jedenatřicet.. A tato ,,karetní hra", která má sice svá pravidla, bude však spíše něco mezi....

...něco mezi ,,plátýnkem (moje teta/tvoje teta)", licitovaným mariášem, až, např. po ,,voko bere". A všechny ,,vysoké karty" jsou ,,cinknuté". Všechny!

Státní volební komise v úterý vylosovala volební čísla pro 31 stran a hnutí, které budou kandidovat v letošních říjnových volbách do Sněmovny.Čísla také určí pořadí, ve kterém budou strany uvedeny na oficiálním volebním webu. Volby se budou konat v pátek 20. a v sobotu 21. října.
Jedničku má ODS, ČSSD čtyřku, hnutí STAN byla vylosována šťastná sedmička a komunistům osmička. TOP 09 má číslo 20, hnutí ANO se bude ucházet o hlasy voličů s číslem 21, lidovci mají číslo 24. Piráti dostali číslo 15, hnutí Svoboda a přímá demokracie 29. Strana zelených dostala při volbě číslo devět, Strana svobodných občanů má číslo 12. S číslem 14 jde do voleb ODA, Realisté mají číslo 26 a číslo 30 bylo vylosováno pro Stranu práv občanů. Strany se mohou pokusit využít čísla v kampani, především ale jimi budou označeny hlasovací lístky s jejich kandidáty. https://www.novinky.cz/domaci/448214-strany-dostaly-volebni-cisla-jednicku-ma-ods.html

Tak hrrr do hry! Ale, nezapomeńme na ,,bankéře". Atˇ tahle hra dopadne jakkoli, stejně bude mít poslední slovo on, i kdyby z toho měl někdo třeba mít až nahnědlé kaliko.

video //www.youtube.com/embed/O-gCaPbXNJU

P.S.: autor není karbaník, ale nemíní ani nikomu dělat ,,kavku". Windffouss

Autor: Jiří Jiroudek | karma: 13.27 | přečteno: 581 ×
Poslední články autora