Jiří Jiroudek

A je to!

24. 05. 2017 19:54:39
Přetahovaná o křeslo ministra financí skončila. Zeman odvolal z funkce vicepremiéra a šéfa státní kasy Andreje Babiše. A na jeho místo jmenoval poslance ANO Ivana Pilného.
video //www.youtube.com/embed/88ciQekZMEQ

Předseda vlády a sociálních demokratů Bohuslav Sobotka sice po třech týdnech vládní krize dosáhl vyhazovu ministra financí Andreje Babiše, čerstvá čísla z výzkumu veřejného mínění však pro něho nebudou znít jako vítězství.
Nejnovější volební model ovlivněný roztržkou mezi Sobotkou a Babišem totiž lze interpretovat tak, že strany obou velkých šéfů přišly během května o voliče.Při porovnání spočítaného volebního modelu z dubna (před krizí) a nového modelu z května (po krizi), ztratilo hnutí ANO 1,5 procenta voličů, ČSSD však čtyři procenta.
Šach, Pat, či Mat. A nebo voba, dva, tři. Kde vzít na mat mustr?. To zvlád už ńákej Šustr. Teda prej. Tak hrej. Mat bláznů, či též hlupáků. Leckdo je má. Spíš na háku. A jak to bude dál. Kdo bude šaškem. A kdo král. Šustrmat? Ale čí. Kolotoč. A u kde koho zase veletoč. Dycky je proč. ,,Férová" soutěž stran politických. Jako dycky. Někdy až sexmise. A když, tak poslouží zas. I nějaká ta komise. Vyšetřovací. Sestři a bratři. Neb tak se patří. A kdo bude pilnej tak ten ... Třeba Pilnej. Novej předseda po volbách. Nový vlády. A kdo se přitočí? A kdo zůstane zády. Otočen. A kdopak zůstane z toho až vytočen? Když to tak vemu politicky, tak průnik programů. Vždytˇ ten se najde. Vždycky! Nebotˇ:Názory rozdělují, koryta však spojují. Kví, kví. Uíííí. Windffouss

video //www.youtube.com/embed/6Ogx5G93To0

Autor: Jiří Jiroudek | karma: 16.01 | přečteno: 462 ×
Poslední články autora