Jiří Jiroudek

O haurech, item i hujerech, aj inejch frajerech.

6. 05. 2017 14:29:36
Inu, bylo nebylo, ale asi spíš bylo. Časy předvánoční. Lóni. A investigativec kterýs nabídl třídˇasovi svému šveštiček skoro přehršel ze zahrádky své investigativní. Nebyly asi vypeckované, červíků prosté. Jenže. Třídˇas odmítl.

Prej naažpak a pro celou třídu. A jak to bylo dál? No nic ... Es kom der tág, zabručel si investig po topolánkovsku pod vous svůj. Je to stejně nahraný. A hlehle. Kde se vzala tu se vzala, ač se trošku sestříhala, je nahrávka na světě. Investigativec za svou iniciativu sice obdržel ono obligátní metelesku blesku, ale účel byl splněn. Ovšem mnozí netuší, že pokus o předání třídˇasovi byl zdokumentován i nejen zvukem, ale i nadzvukem, obrazu včetně. Zde důkaz, viz.:

video //www.youtube.com/embed/LHorp2idBj4

Však všitcí se již těší, až celá třída se sejde vč. sboru profesorského ve středu příští, kde natvrdo a nekompromisně, kompro kdejakých včetně, to tomu třídˇasovi sečte. A řídˇovi jistě taky. Jakýpak s nima fraky. Nakonec, haur, hujer, ba i frajer, skoro hrrrrrdina, fšitcí jedna rodina.
Ále. eště nejni konec. A zas jistě si kde kdo i po kalouskovsku až rozkošně zafuní, ba i po fialovsku až mlaskne si, jak když z bukvic de i kde jakej kanec. Jo, je toho ranec.
Pokrakování pak jistě bude nadále až od píky, či tak. Řídˇa/neřídˇa tohodle ústavu našeho sice tedˇ vodfrčí speciálem CS number one do Čajny. A jen na čaj to jistě nebude. Ale klídek. Veze sebou opět krtečka. Tentokrát ovšem živého. A též již osvědčevšího se. Á jak. Už v Lánech, že. Možná se bude v čajně učit, jak organizovat manifestace na náměstích, potažmo i nějaký ty dróny nakoupí. A širé rodné lány pak jistě až orbou hlubokou mezinárodně ošetří další pěstitel náš, ač pro některé jen malej zaorálek byl. Ale vyrostl, to se musí uznat. Jináčej tedˇ jest jsoucí více než priořitní semknouti se nutno ve frontu národní v duchu tradic mnohých proti společnému nepříteli třídnímu, neb totˇ von. A tamten taky! Prostě, z lásky k česku, jak na igelitkách leckterých zvýrazněno jesti.
Anžto mnoho nejisté jesti, což tou jedinou jistotou jest jsoucí, přesto, možná, i stromeček vánoční možno chystat u leckoho již, by ještě letos si Vánoce dopřál. Protože asi to vše tak do švestek nejdéle... Ale to hukáže čas. Zas. Windffouss

Autor: Jiří Jiroudek | karma: 12.48 | přečteno: 229 ×
Poslední články autora